Με οδηγό την αγάπη μας και το πάθος μας για την Μύκονο, δημιουργήσαμε μια ηλεκτρονική διαδραστική πλατφόρμα που κινείται σε δύο άξονες, στην διαδικτυακή προώθηση της Μυκόνου, με ξεκάθαρες και εύκολα προσβάσιμες πληροφορίες και στην εξαιρετικά μελετημένη προβολή και ανάδειξη κάθε τοπικής επιχείρησης.

Στόχος της πλατφόρμας μας έιναι να αξιοποιήσει το Destination Marketing με την βέλτιστη προβολή του προορισμού της Μυκόνου και την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών υψηλής τεχνολογικής αξίας, ώστε να καταστεί το βασικό κανάλι ενημέρωσης, σχεδιασμού και υλοποίησης ταξιδιωτικών εμπειριών για τους δυνητικούς επισκέπτες του νησιού και τους τουρίστες.

Ταυτόχρονα, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαφήμισης και προώθησης των υπηρεσιών και προϊόντων των τοπικών επιχειρήσεων, παρέχοντας στους επαγγελματίες μια δεξαμενή υποψήφιων πελατών, προβάλλοντας και προτείνοντας την επιχείρηση τους στο κατάλληλο – στοχευόμενο κοινό, στον κατάλληλο χρόνο.

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του τουρισμού, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες τεχνολογικά λύσεις που βοηθούν τους πελάτες μας να εξελίξουν τον τρόπο που δουλεύουν αξιοποιώντας το διαδίκτυο με ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνογνωσίας και αισθητικής.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία και το διαδίκτυο
το Mykonos Traveller παρέχει στους ταξιδιώτες:


Αξιόπιστη πληροφόρηση

Το Mykonos Traveller αποτελεί μια μοναδική πηγή γνώσης με αξιόπιστες πληροφορίες για την Μύκονο και τις εμπειρίες που προσφέρει.


Υπηρεσίες και προϊόντα

Παρέχει ένα πλήρες ευρετήριο με υπηρεσιες και προιόντα για διαμονή, εστίαση, διασκέδαση, δραστηριότητες, μεταφορά και περιήγηση.


Σχεδιασμό και κράτηση

Παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν απευθείας κρατήσεις και να εξατομικεύσουν πλήρως τον σχεδιασμό του ταξιδιού τους.


Βοήθεια και υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σε κάθε ταξιδιώτη, καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει τόσο πρίν όσο και κατα την διάρκεια της επίσκεψης του στο νησί

Σε επίπεδο ψηφιακού marketing και συνεργασίας
το Mykonos Traveller παρέχει στους επαγγελματίες:

Προβολή στον οδηγό μας
Ο οδηγός του Mykonos Traveller είναι μια λειτουργία που παρέχουμε στους χρήστες μας, με σκοπό να αναδείξει τις διαθέσιμες δραστηριότητες, υπηρεσίες και επιχειρήσεις στην Μύκονο. Σε αυτό το πλαίσιο προσφέρουμε δύο πακέτα προβεβλημένης καταχώρησης με πολλά πλεονεκτήματα και σε μικρό κόστος. Κερδίστε άμεσα με την καταχώρηση σας στο Mykonos Traveller:

Στοχευόμενη προβολή στα μέτρα της δικής σας αγοράς
Μία βελτιστοποιημένη σελίδα της επιχείρησης σας στα αποτελέσματα της Google
Υψηλής ποιότητας επισκεψιμότητα (traffic) σε website και social media
Σύνδεση της μηχανής κρατήσεων σας χωρίς προμήθειες και χρεώσεις
Αύξηση της αναγνωσιμότητας της επιχείρησής σας (brand awareness)

Προβολή στα Social Media μας
Είναι γεγονός πως τα social media χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια χρήστες καθημερινά, με αποτέλεσμα αυτό να τα καθιστά ώς πολύτιμα εργαλεία για μία επιχείρηση που θέλει να επικοινωνήσει κάποιο προϊόν ή υπηρεσία, τόσο μέσω της δική της επαγγελματικής σελίδας, όσο και μέσα από σελίδες τρίτων όπως το Mykonos Traveller. Σε αυτό το πλαίσιο, η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει την δημιουργία του κατάλληλου περιεχομένου βάση των πιο δημοφιλών trends που κυκλοφορούν, για την προώθηση του προϊόντος / υπηρεσίας / επιχείρησης σας, ή κάποιας αποκλειστικής σας προσφοράς σε όλα τα κανάλια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης που διαθέτουμε.
Προβολή στο blog μας
Το Mykonos Traveller στα πλαίσια της marketing στρατηγικής του, δημοσιεύει ανα τακτά χρονικά διαστήματα στο ιστολόγιο του, πλούσιο περιεχόμενο για την Μύκονο με στόχο να προσελκύσει όλους τους διαδικτυακούς χρήστες με γνήσιο ενδιαφέρον για τον προορισμό. Σε αυτό το πλαίσιο, παρέχουμε στους επαγγελματίες τον ιδανικό σύνδεσμο με το κοινό στο οποίο θα έπρεπε να απευθύνoνται, μέσα απο ένα μελετημένο άρθρο το οποίο θα περιγράφει την εμπειρία που παρέχουν οι υπηρεσίες σας ή τι καθιστά τα προϊόντα σας μοναδικά.
Πρόγραμμα συνεργασίας «Pay Per Sale»
Αποκτήστε ένα ακόμη κανάλι πωλήσεων στο οποίο θα μας ανταμείβετε μόνο όταν πληρώνεστε! Το πρόγραμμα συνεργασίας μας «Pay Per Sale» είναι ο πιο αξιόπιστος και εξασφαλισμένος τρόπος για να αυξήσετε τις πιθανές πωλήσεις σας, με μια ροή ζητήσεων που θα προέρχονται κατευθείαν από εμάς. Ως συνεργάτης σας, θα ενσωματώσουμε και θα προτείνουμε τα προϊόντα / υπηρεσίες σας σε κάθε ζήτηση που καταχωρείται από τους χρήστες της διαδικτυακής μας πλατφόρμας και σε αντάλλαγμα μας πληρώνετε μια ευνοϊκή προμήθεια μόνο για κάθε πώληση που πραγματοποιείται.

Το Mykonos Traveller προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες
για όλους τους διορατικούς επαγγελματίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, με email στο business@mykonostraveller.com ή τηλεφωνικά στο +30 6944 277 407. Θα σας απαντήσουμε ταχύτατα με λύσεις και προτάσεις, ωστε να είστε εσείς ο επόμενος επαγγελματίας που θα έχουμε την χαρά να γνωρίσουμε απο κοντά και να συνεργαστούμε μαζί του!

Επικοινωνήστε μαζί μας! Διαβάστε περισσότερα!