Με οδηγό την αγάπη μας και το πάθος μας για την Μύκονο, δημιουργήσαμε μια ηλεκτρονική διαδραστική πλατφόρμα που κινείται σε δύο άξονες, στην διαδικτυακή προώθηση της Μυκόνου, με ξεκάθαρες και εύκολα προσβάσιμες πληροφορίες και στην εξαιρετικά μελετημένη προβολή και ανάδειξη κάθε τοπικής επιχείρησης.

Στόχος της πλατφόρμας μας έιναι να αξιοποιήσει το Destination Marketing με την βέλτιστη προβολή του προορισμού της Μυκόνου και την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών υψηλής τεχνολογικής αξίας, ώστε να καταστεί το βασικό κανάλι ενημέρωσης, σχεδιασμού και υλοποίησης ταξιδιωτικών εμπειριών για τους δυνητικούς επισκέπτες του νησιού.

Ταυτόχρονα, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαφήμισης και προώθησης των τοπικών επιχειρήσεων, προσφέροντας στους επαγγελματίες άμεσα πρόσβαση σε μια στοχευμένη δεξαμενή υποψήφιων πελατών και συνεργατών.

Μέσα από 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του τουρισμού, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες τεχνολογικά λύσεις που βοηθούν τους πελάτες μας να εξελίξουν τον τρόπο που δουλεύουν αξιοποιώντας το διαδίκτυο με ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνογνωσίας και αισθητικής.

Πως λειτουργεί

Αξιοποιώντας την τεχνολογία και το διαδίκτυο, το Mykonos Traveller προβάλλει στους χρήστες του ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο τουριστικών πληροφοριών, υπηρεσιών και προϊόντων, ενεργεί ως εργαλείο πωλήσεων παρέχοντας διασύνδεση με διαδικτυακές μηχανές κρατήσεων, και συμβάλλει στη δημιουργία και ανάπτυξη online κοινοτήτων και εκστρατειών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Απεικονίζει ένα μοναδικό και ενιαίο προϊόν για τον προορισμό της Μυκόνου και ταυτόχρονα παρέχει σε όσους αναζητούν λεπτομέρειες για το νησί:


Αξιόπιστη πληροφόρηση

Το Mykonos Traveller αποτελεί μια μοναδική πηγή γνώσης με αξιόπιστες πληροφορίες για την Μύκονο και τις εμπειρίες που προσφέρει.


Υπηρεσίες και προϊόντα

Παρέχει ένα πλήρες ευρετήριο με υπηρεσίες και προιόντα για διαμονή, εστίαση, διασκέδαση, δραστηριότητες, περιηγήσεις, κ.α.


Σχεδιασμό και κράτηση

Παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν απευθείας κρατήσεις και να εξατομικεύσουν πλήρως τον σχεδιασμό του ταξιδιού τους.


Βοήθεια και υποστήριξη

Η ομάδα μας είναι δίπλα σε κάθε χρήστη και δυνητικό επισκέπτη του νησιού, προσπαθώντας να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη.

Τι προσφέρει στους επαγγελματίες

Η παρουσία μίας επιχείρησης στο internet δεν έχει καμία σημασία αν δεν την βρίσκει το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Το Mykonos Traveller σας βοηθά να εντοπίσετε και να προσελκύσετε το κοινό που σας ενδιαφέρει, προσφέροντας εξαιρετικά μελετημένες υπηρεσίες προβολής, με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής σας παρουσίας στο διαδίκτυο.

Προβολή στον οδηγό μας
Ο οδηγός του Mykonos Traveller είναι μια λειτουργία που παρέχουμε στους χρήστες μας, με σκοπό να αναδείξει τις διαθέσιμες δραστηριότητες, υπηρεσίες και επιχειρήσεις στην Μύκονο. Σε αυτό το πλαίσιο προσφέρουμε δύο πακέτα προβεβλημένης καταχώρησης με πολλά πλεονεκτήματα και σε μικρό κόστος. Κερδίστε άμεσα με την καταχώρηση σας στο Mykonos Traveller:

Στοχευόμενη προβολή στα μέτρα της δικής σας αγοράς
Μία βελτιστοποιημένη σελίδα της επιχείρησης σας στα αποτελέσματα της Google
Υψηλής ποιότητας επισκεψιμότητα (traffic) σε website και social media
Σύνδεση της μηχανής κρατήσεων σας χωρίς προμήθειες και χρεώσεις
Αύξηση της αναγνωσιμότητας της επιχείρησής σας (brand awareness)

Προβολή στα Social Media μας
Είναι γεγονός πως τα social media χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια χρήστες καθημερινά, με αποτέλεσμα αυτό να τα καθιστά ώς πολύτιμα εργαλεία για μία επιχείρηση που θέλει να επικοινωνήσει κάποιο προϊόν ή υπηρεσία, τόσο μέσω της δική της επαγγελματικής σελίδας, όσο και μέσα από σελίδες τρίτων όπως το Mykonos Traveller. Σε αυτό το πλαίσιο, η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει την δημιουργία του κατάλληλου περιεχομένου βάση των πιο δημοφιλών trends που κυκλοφορούν, για την προώθηση του προϊόντος / υπηρεσίας / επιχείρησης σας, ή κάποιας αποκλειστικής σας προσφοράς σε όλα τα κανάλια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης που διαθέτουμε.
Προβολή στο blog μας
Το Mykonos Traveller στα πλαίσια της marketing στρατηγικής του, δημοσιεύει ανα τακτά χρονικά διαστήματα στο ιστολόγιο του, πλούσιο περιεχόμενο για την Μύκονο με στόχο να προσελκύσει όλους τους διαδικτυακούς χρήστες με γνήσιο ενδιαφέρον για τον προορισμό. Σε αυτό το πλαίσιο, παρέχουμε στους επαγγελματίες τον ιδανικό σύνδεσμο με το κοινό στο οποίο θα έπρεπε να απευθύνoνται, μέσα απο ένα μελετημένο άρθρο το οποίο θα περιγράφει την εμπειρία που παρέχουν οι υπηρεσίες σας ή τι καθιστά τα προϊόντα σας μοναδικά.
Συνεργασία «Pay Per Sale»
Αποκτήστε ένα ακόμη κανάλι πωλήσεων στο οποίο θα μας ανταμείβετε μόνο όταν πληρώνεστε! Το πρόγραμμα συνεργασίας μας «Pay Per Sale» είναι ο πιο αξιόπιστος και εξασφαλισμένος τρόπος για να αυξήσετε τις πιθανές πωλήσεις σας, με μια ροή ζητήσεων που θα προέρχονται κατευθείαν από εμάς. Ως συνεργάτης σας, θα ενσωματώσουμε και θα προτείνουμε τα προϊόντα / υπηρεσίες σας σε κάθε ζήτηση που καταχωρείται από τους χρήστες της διαδικτυακής μας πλατφόρμας και σε αντάλλαγμα μας πληρώνετε μια ευνοϊκή προμήθεια μόνο για κάθε πώληση που πραγματοποιείται.

Το Mykonos Traveller προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες
για όλους τους διορατικούς επαγγελματίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, με email στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο +30 6944 277 407. Θα σας απαντήσουμε ταχύτατα με λύσεις και προτάσεις, ωστε να είστε εσείς ο επόμενος επαγγελματίας που θα έχουμε την χαρά να γνωρίσουμε απο κοντά και να συνεργαστούμε μαζί του!


By submitting this form you agree with the storage and handling of your data by this website as described in our Terms of use and Privacy Policy.

Trusted Site Secure Seal

Επικοινωνήστε μαζί μας! Διαβάστε περισσότερα!